Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Permalink_Editor has a deprecated constructor in /home/neopriva/suryam.ro/wp-content/plugins/permalink-editor/index.php on line 12
Workshop Pharmec pentru medici la Targu Mures – SURYAM Software

Pentru a putea interactiona in mod direct cu medicii de familie, reprezentantii Pharmec din judetul Mures au organizat cursuri de instruire si informare privind utilizarea unei aplicatii informatice si raportarea online, pentru toti medicii de familie interesati.

Sfarsitul lunii mai a fost marcat de un adevarat maraton de cursuri dedicate practicienilor de medicina familiei. Medicii au putut discuta, pe de o parte, cu consultanti specializati pe aplicatia informatica Pharmec despre utilitatea softului in cabinet, iar pe de alta parte, au avut ocazia sa interactioneze si intre ei, pentru a-si impartasi informatiile pe care le detin despre reglementarile legislative impuse de autoritati, despre nemultumirile legate de contractul cadru sau, pur si simplu pentru a se lamuri cu privire la diverse aspecte ce tin de raportarea online si de aplicatiile software pe care le folosesc in cabinet.

„Am primit reactii pozitive din partea medicilor reuniti in aceste zile la workshop-urile propuse de noi, multumiti fiind de faptul ca le-am oferit ocazia sa discute concret despre subiecte actuale. Casa de Asigurari nu comunica indeajuns de bine cu medicii, multi dintre ei nu se informeaza in mod frecvent de pe Internet sau nu citesc forumurile de discutii dedicate lor, prin urmare astfel de intalniri in care pot interactiona atat intre ei, cat si cu oameni care cunosc problemele informatice si elementele legislative, sunt binevenite” a declarat Marius Dumitrescu, Director General Suryam/Smartfarm Healthcare Consulting, partener Pharmec in judetul Mures.

Cursurile de informare si instruire Pharmec dedicate medicilor de familie urmeaza a fi extinse in perioada urmatoare si in alte judete, precum Alba sau Harghita.

.

Workshop Pharmec pentru medici la Targu Mures