Pharmec are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea de solutii informatice complete pentru zona de health, fiind unul dintre principalii furnizori de aplicatii pentru industria medicala si farmaceutica din Romania.

Avand o experienta de 16 ani in domeniu, compania numara peste 30 de angajati cu competente in analiza, dezvoltare, implementare, suport si consultanta. Scopul Pharmec este de a eficientiza activitatea medicilor si a farmaciilor din Romania, de aceea printre valorile care stau la baza evolutiei companiei se numara orientarea catre client, profesionalismul si inovatia.

Pharmec este lider de piata pentru solutiile software specializate, cu activitate apreciata in peste 2.500 de cabinete medicale si 3.000 de farmacii.

Principalele linii de business ale Pharmec sunt:

Pharmec Farmacie

Pharmec Farmacie este soluția completă de gestionare informatică a tuturor activităților dintr-o farmacie modernă. De la apariția ei în anul 1998, aplicația s-a impus drept liderul de piață al industriei software farmaceutice din România, creând standardele actuale de calitate și funcționalitate.

Aplicația rulează în peste 3.000 de farmacii din toate județele țării și este acreditată de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Pharmec Cabinet

Pharmec Cabinet, liderul aplicațiilor IT destinate medicilor din România, este o soluție software bazată pe modul de lucru de zi cu zi din cabinet. Aplicația este concepută în jurul fișei pacientului, pentru o utilizare simpla și rapidă și este compatibilă cu raportările CAS – SIUI.

Pharmec este utilizat de peste 2.500 de medici de familie și medici specialiști din toată țara, atât în cabinete medicale individuale, cât și în centre și clinici medicale.
Mai mult decat soft

De-a lungul celor 15 ani, echipa s-a marit, solutiile s-au diversificat si ideile frumoase au fost puse in practica, astfel incat utilizatorii programelor Pharmec sa se poata bucura de mult mai mult decat un simplu program informatic de cabinet sau de farmacie.

Pharmec inseamna mai mult decat soft, inseamna oameni: o echipa intreaga de programatori, testeri, consultanti de vanzari, tehnicieni, operatori de date, redactori etc. care lucreaza la sediul central din Bucuresti sau in punctele de lucru ale partenerilor nostri din tara si care „fac treaba sa mearga”. Ei stiu ce inseamna implicarea, prin ore suplimentare petrecute la birou sau pe teren alaturi de clienti. Ei definesc dedicarea, experienta si consultanta de specialitate, pentru ca oriunde in tara reprezentantii Pharmec se asigura ca softul nu este doar instalat, ci devine un ajutor de nadejde pentru orice utilizator.

Pharmec inseamna informatizare, gratie gamei complete de solutii si servicii IT furnizate. De un deceniu si jumatate respectam misiunea de a ajuta clientii sa foloseasca la maximum beneficiile tehnologiei informatiei, dotand mii de cabinete si farmacii cu solutii software si echipamente hardware de calitate; si ne asumam acest rol cu succes in continuare.

Pharmec inseamna stabilitate, intr-un sistem de sanatate schimbator – inovam constant si adaptam aplicatiile astfel incat utilizatorul sa fie mereu in conformitate cu reglementarile din domeniu, fara a se preocupa de modificarile care-i afecteaza activitatea..