banner_despre_pharmec_3

SURYAM este partener oficial PharmEc Software in judetul Mures si Harghita.

Pharmec Healthcare Software, parte a grupului Cegedim România, are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea de soluţ›ii informatice complete pentru zona de healthcare, fiind unul dintre cei mai importanţ›i furnizori de aplicaţ›ii pentru industria medicală ş™i farmaceuticムdin România.

Compania se poate mândri cu o experiență îndelungată în România: începând cu anul 1998, când a lansat prima aplicație de gestiune informatică a farmaciilor și continuând cu anul 2005, când a apărut și programul dedicat medicilor, soluțiile dezvoltate au fost îmbogățite an de an, astfel încât astăzi sunt peste 3.000 de farmacii și lanțuri farmaceutice și peste 2.500 de cabinete și centre medicale ce folosesc aplicațiile Pharmec în fiecare zi.

În plus, pentru administrarea eficientă a activității celor două structuri – farmacia și cabinetul medical – cele două tipuri de aplicații înglobează numeroase module și funcționalități inedite, menite a răspunde necesităților fiecărui client în parte: module de tip magazin și depozit, platforme de eLearning, soluții de promovare, platforme de informare și comunicare de tipul știrilor și al sondajelor de opinie.

Compania numără la sediul central din București peste 30 de angajaţi cu competenţe în analiză, dezvoltare, implementare, suport ş™i consultanţă, iar în centrele sale din toată țara colaborează cu peste alți 100 de reprezentanți naționali. Scopul Pharmec este de a eficientiza activitatea medicilor ş™i a farmaciilor din România, de aceea printre valorile care stau la baza evoluţiei companiei se numără orientarea către client, profesionalismul ş™i inovaţia.

Pharmec, mai mult decât soft

Pharmec înseamnă informatizare, grație gamei complete de soluții și servicii IT furnizate. De un deceniu și jumătate respectăm misiunea de a ajuta clienții să folosească la maximum beneficiile tehnologiei informației, dotând mii de cabinete și farmacii cu soluții software și echipamente hardware de calitate.

 Principalele linii de business ale Pharmec sunt:
  • Pharmec Farmacie – aplicație dedicată farmaciilor independente și lanțurilor de farmacie din România; programul este lider de piață cu peste 3.000 de utilizatori la nivel național.
  • Pharmec Cabinet – soluție utilizată la nivel național în cabinete și clinici medicale de peste 2.500 de medici de familie și medici specialişti.
Soluțiile și proiectele Pharmec
  • Ghidcabinet.ro – portal de știri și informații de interes din domeniul medical-farmaceutic, câștigător al premiului juriului la categoria “Cel mai activ site pentru medici” în cadrul Galei Medica 2013.
  • Farm.ro – instrument online pentru promovarea produselor farmaceutice și creșterea vânzărilor de medicamente, accesibil farmaciilor la nivel național.
  • Pharmec eLearning – platformă de cursuri online creditată cu puncte de educație continuă pentru medici și farmaciști, disponibilă în cadrul aplicațiilor Pharmec.
  • Pharmec News – platformă de știri accesibilă direct în aplicațiile Pharmec, ce permite utilizatorilor să acceseze zilnic, direct din interfața de lucru, ultimele noutăți din domeniul farmaceutic și medical.
  • Pharmec Expert Training – training-uri specializate și cursuri de instruire dedicate utilizatorilor de aplicații informatice pentru zona de healthcare.
  • Pharmec Educational – program de instruire a viitorilor profesioniști din domeniul sanitar (medici, farmaciști, asistenți medicali și de farmacie) în utilizarea unui soft informatic de profil și perfecționarea competențelor informatice adiacente.

logo (1)

SURYAM Software este partener oficial in judetul Mures al SIVECO ROMANIA, unul dintre cei mai mari furnizori si integratori de solutii EAS, eLearning, eHealth, eBusiness, eGovernment si de proiecte software la cheie din Romania. SIVECO Romania si-a dobandit in cei 20 ani de existenta o solida reputatie si pe piata internationala. Datorita pozitiei sale geografice si facilitatilor multi-lingvistice, SIVECO Romania este in masura sa ofere solutii informatice si pentru pietele internationale.

Incepand din 1999, cifra de afaceri realizata de SIVECO Romania a inregistrat cresteri substantiale in termeni relativi si in valoare absoluta. Ritmul de crestere de la un an la altul a fost in medie de 50%. In anul 2006 compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 42 mil. USD.

Conform studiului IDC pentru anul 2006, SIVECO Romania detine o cota de 21,2% din piata locala de Enterprise Application Suite, fiind liderul caselor romanesti furnizoare de solutii de afaceri si detine 9,7% din piata locala de servicii IT.

Din punctul de vedere a productivitatii muncii, venitul mediu este de aproximativ 150.000 Euro per angajat/an, cifra comparabila cu cea din tarile Uniunii Europene.

 
images

DigiSign, membru al iNES GROUP, este unul dintre principalii furnizori din domeniul serviciilor de infrastructura a cheii publice (PKI) si securitatea tehnologiei informatiilor. DigiSign este autoritate de certificare si marcare temporala care permite afacerilor si consumatorilor sa comunice si sa incheie cu incredere tranzactii prin retelele digitale.

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, care ofera servicii business: acces dedicat prin fibra optica, IT&C, Telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate). Pentru clientii din segmentul rezidential, iNES ofera primul serviciu IPTV din Romania – televiziune digitala prin fibra optica, inclusiv transmisie de canale HD – ca parte din pachetul Ines Triple Play, alaturi de internet prin fibra optica si telefonie fixa..