Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Permalink_Editor has a deprecated constructor in /home/neopriva/suryam.ro/wp-content/plugins/permalink-editor/index.php on line 12
Recomandari – SURYAM Software

Scrisoare de recomandare SIVECO Romania

Descarca scrisoare recomandare SIVECO

Stimate doamne si stimati domni,

Firma SURYAM Software Consulting ( SC SURYAM SRL) din Tirgu Mures a participat in calitate de partener in cadrul programului de implementare a Sistemului Informatic Unic Integrat in domeniul sanitar romanesc, incepand cu data 01 octombrie 2007.

In aceasta perioada echipa de consultanti SIUI si-au desfasurat activitatea in judetele Mures, Brasov, Valcea, Harghita, Covasna si Suceava asigurand implementarea proiectelor SIUI si ERP. Responsabilitatile principale au fost in stransa legatura cu etapele proiectului, astfel ca in prima perioada echipa SURYAM Software Consulting dupa ca a obtinut certificarile necesare, a organizat sesiuni de instruire a personalului angajat al Caselor Judetene de Asigurari de Sanatate si a medicilor de familie din judetele Mures si Harghita. Ulterior, activitatea s-a concentrat pe servicii de asistenta tehnica prinvind utilizarea SIUI si ERP, atat de catre personalul Caselor Judetene de Asigurati cat si de catre furnizorii de servicii medicale aflati in relatie contractuala cu acestea.

Domeniile pe care echipa SURYAM Software Consulting e reusit sa le acopere prin servicii de consultanta cuprind medicina de familie, farmacia, stomatologia, ambulatoriu de specialitate, servicii paraclinice, spitale, sanatorii recuperare, preventorii, dispozitive medicale, ingrijiri la domiciliu, ambulanta, dializa, precum si modulele tehnice – admninistrative specifice activitatii in Casele de Asigurari de Sanatate : contractare, control, evaluare, gestiune bugete, decontari, ordonantari, gestiune si decontari concedii medicale, evidenta platitori, acte normative si petitii.

Tin sa subliniez ca intreaga echipa SURYAM Software Consulting s-a bucurat de aprecierea unanima a personalului SIVECO cu care a intrat in contact si a reusit cu profesionalism sa duca la bun sfarsit toate sarcinile, respectand termenele limita impuse.

Recomand firma SURYAM Software Consulting cu incredere si inchei aceasta scrisoare multumind firmei SURYAM Software Consulting pentru, devotamentul si implicarea in proiectul SIUI.

Dragos Dobran
Director Departament e-Health

Farm. Vas Iustina, Farmacia Novavita Tirgu Mures

In farmacia mea folosesc programul PharmEc Farmacie intrucat se lucreaza foarte bine cu el si ma ajuta sa gestionez toate activitatile importante. Sistemul de upgrade si de actualizari de liste de medicamente este atat de performant, incat imi permite sa ma concentrez asupra problemelor importante in farmacie: cresterea vanzarilor si imbunatatirea relatiei cu clientii.

Farm. Spec. Horvath Geza, Farmacia Horvath, Mures

“Programul Pharmec pentru farmacii ofera mai multe avantaje deosebite care fac ca raportarea zilnica sa fie foarte usoara si comoda. Descarcarea pachetelor de upgrade se realizeaza in timp ce se poate lucra pe stații, fara intreruperea activitatii. In aplicația Pharmec poti verifica daca un medicament este compensat sau gratuit si poți afla imediat cat trebuie sa plateasca pacientul. Este posibila inclusiv cautarea produselor dupa pretul de referinta. Sunt incantat de beneficiile pe care mi le ofera in activitatea mea zilnica.”

Farm. Husar Mariana, Farmacia Provita Tirgu Mures

Programul Pharmec Farmacie este complex si perfectibil, o spun in calitate de utilizator ,,cu vechime,,.Am remarcat promptitudinea cu care sunt actualizate datele din program, in functie de pretentiile C.N.A.S. Referitor la relatia cu voi, apreciez competenta si solicitudinea cu care s-a raspuns solicitarilor noastre, chiar daca a fost in afara programului vostru de lucru.

Farm. Farkas Parascheva, Farmacia Hapciu 

Alegerea programului PharmEc Farmacie a fost o decizie foarte buna pentru activitatea farmaciei noastre: aplicatia este rapida si precisa si ne rezolva toate problemele generate de birocratie. In industria farmaceutica din zilele noastre, eficienta este o calitate obligatorie pentru succesul afacerii.

Farm. Tania Culcer, Farmacia Royal Tirgu Mures

PharmEc Farmacie este un program foarte util pentru managementul farmaciei. Se remarca prin multitudinea si complexitatea functiilor oferite, accesate prin intermediul unei interfete bine optimizate. Suportul tehnic este foarte profesionist. Programul este flexibil, usor de folosit, si imi ofera posibilitatea gestionarii eficiente a relatiei cu clientii si cu furnizorii afacerii mele.

Dr.Erdos Emma Maria (Sighisoara, Jud. Mures)

De mult imi doresc un asemenea program care sa-mi „puna ordine” in evidente si care sa imi permita sa pot aloca mai mult timp pacientiilor mei si actului medical in sine.Volumul mare de evidente care ne sunt cerute de diferiti contractanti, mi-au furat timpul din timpul programului si mai ales familia mea imi simtea lipsa.

Am o colaborare deosebita cu reprezentantii acestui soft, in special cu Bogdan Seulean, cu el iau legatura de cate ori am nevoie /care imi rapunde cu amabilitate , disponibilitate si promtiudine la orice intrebare sau problema ivita.Deasemenea informariile si instiintarile, in timp util, postate si trimise prin e-mail ,de Marius Dumitrescu sunt foarte bine venite.

Echipa Pharmec este o echipa cu care se poate colabora excelent ii caracterizeaza amabilitatea, disponibilitatea, promtitudinea atat cat priveste colaborarea legata de folosirea soft-ului cat si actualizarea , in timp util , a schimbarilor, nu putine,  din sistemul si legistlatia medicala.

Am propus si propun in continuare acest soft colegiilor…motivatie..desi exista si cunosc si alte soft-uri de cabinet medical…  acesta este simplu de folisit si acopera cam tot ce este necesar si sper ca echipa lucreaza in continuare ptr,. imbunatatire.

Recomand tuturor colegiilor folosirea acestiu soft.

Farm.Raduly Elisabeta, Farmacia Primula Tirgu Mures

Sunt foarte multumita de programul PharmEc Farmacie, atat de felul in care imi gestioneaza activitatea in farmacie, cat si de suportul oferit. Decizia de a opta pentru aceasta solutie am luat-o pentru ca aveam nevoie de un program mai bun, pe care sa stiu ca pot conta oricand. Imi pare bine ca am trecut la PharmEc Farmacie, intrucat programul este rapid, precis si eficient. Orice solicitare as avea catre angajatii PharmEc Software, mi se raspunde imediat si cu amabilitate. Cei de acolo sunt foarte prompti in implementarea modificarilor de liste de medicamente sau de legislatie.

Doctor Marian Viorel Francu, Medic de Familie

Lucrez cu programul PharmEc CabiNet din august 2005 si sunt foarte multumit de el. Ma ajuta in fiecare zi sa-mi redactez in timp real retetele, concediile medicale si trimiterile de orice fel. Apoi le tiparesc repede, la o imprimanta obisnuita, pe care am ales-o in urma sfaturilor primite de la cei de la PharmEc. Programul se invata usor si nu te face sa-ti pierzi vremea pe la cursuri inutile. Pretul este foarte accesibil, tinand cont facilitatile complexe oferite. Iar reprezentantii firmei imi raspund cu amabilitate si eficienta la orice problema.

Doctor Gabriela Ionescu, Medic Psihiatru

Programul usureaza enorm partea birocratica a consultatiei. Desi poate parea complicat la prima vedere, este de fapt foarte usor de folosit.

Farm. Pal Gabor, Farmacia ParaFarm, Harghita

Apreciez programul PharmEc Farmacie pentru usurinta in utilizare si pentru modul simplu in care imi rezolva problemele din farmacie. Prin sistemul de rapoarte am controlul asupra activitatii din farmacie in orice moment. Programul este foarte logic si personalizat pentru nevoile noastre. Meniurile au o structura usor de inteles, apreciata de farmacistele aflate la vanzare. Un lucru foarte bun este faptul ca atunci cand se realizeaza actualizarea programului, ni se explica foarte clar ce s-a modificat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.