Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Permalink_Editor has a deprecated constructor in /home/neopriva/suryam.ro/wp-content/plugins/permalink-editor/index.php on line 12
Cursuri – SURYAM Software

Centrul de Specializare Profesionala – SMART este un proiect dezvoltat de SURYAM SRL incepand cu iunie 2013 si oferă 10 cursuri distincte cu durată cuprinsă între 120 și 300 de minute, dedicate in special personalului care lucreaza in domeniul medical si farmaceutic.

Centrul dispune de o sală de proiecție multimedia cu o capacitate de 25 persoane și o sală de aprofundare a informațiilor prin practică, dotată cu 10  sisteme moderne de calcul.  Centrul este situat în imediata vecinatate a CAS Mureș, in centrul Municipiului Tîrgu Mureș, pe strada Horea nr. 21 ap. 1-2.

„În cadrul acestui proiect ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștrii de instruire și formare periodică a personalului, tinând cont în primul rând de dinamica resurselor umane din sistemul sanitar. Totodată, ne adresăm persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniu sanitar sau la început de carieră și consideră ca pot obține un real avantaj prin absolvirea cursurilor companiei noastre care sunt foarte utile și cu aplicabilitate maxima în activitatea profesională.”, a declarat Marius Dumitrescu, Senior Trainer in cadrul centrului.

Cursurile prezentate au primit de la participanti calificative maxime, obtinând totodată aprecierea unanima a faptului că participarea la curs a reprezentat o invesție foarte bună în formarea profesională, informațiile obținute fiind foarte utile și cu aplicatibilitate in activitatea practica.

 

[su_document url=”http://www.suryam.ro/wp-content/uploads/2015/05/CURSURI.pdf”].