[su_tabs vertical=”yes”]

[su_tab title=”Pharmec Farmacii”]

Prima alegere a farmaciilor din România

banner_farmacie_2_1_1

Pharmec Farmacie este soluția completă de gestiune informatică a tuturor activităților dintr-o farmacie modernă. De la apariția ei în anul 1998, aplicația s-a impus drept liderul de piață al industriei software farmaceutice din România, creând standardele actuale de calitate și funcționalitate. Aplicația rulează în peste 3.000 de farmacii din toate județele țării, este compatibilă SIUI și acreditată de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Document Prezentare Pharmec Farmacie

[su_document url=”http://www.suryam.ro/wp-content/uploads/2013/06/Pharmec_Farmacie.pdf”]

Imagini

ps_farma_1ps_farma_meniuri_1ps_farma_suport_1

[/su_tab]
[su_tab title=”Pharmec Drogherie”]

Gestiunea completă a drogheriilor

Activitatea din orice unitate sanitară se desfășoară atât de ușor cu Pharmec, încât orice drogherie își poate gestiona eficient fluxul de lucru zilnic: de la relația cu furnizorii și administrarea stocurilor și până la eliberarea de produse și adaptarea la condițiile impuse de piață sau de reglementările legislative.

Pentru a ușura gestionarea activității oricărei drogherii, Pharmec oferă aplicația simplificată și intuitivă, concentrată în jurul acelor aspecte esențiale în procesul de eliberare a produselor dintr-o drogherie, dar fără a pierde din vedere importanța elementelor de management și control necesare administratorului unității.

Printre beneficiile oferite de Pharmec Drogherie se numără:
 • Actualizarea rapidă, automata a aplicației, conform modificărilor legislative;
 • Optimizarea comenzilor privind achizitiile in functie de rulaj, de stocul minim și de stoc în zile de vânzări;
 • Controlul drogheriei în fiecare moment, prin gestiunea turelor și drepturi pentru angajați;
 • Rapoarte detaliate despre stocuri, furnizori, plăți și posibilitatea de a seta alerte pentru produsele cu termene reduse de expirare;
 • Vizualizarea direct din bon a informațiilor referitoare la produsele aflate la vânzare;
 • Exportul datelor necesare către contabilitate (NIR-uri, jurnal de cumpărări și intrări, contabilitate primară și registrul de casă);
 • Cele mai bune servicii de suport (online, telefonic sau fizic) și service în punctul de lucru din partea unei rețele naționale de consultanți specializați.
Pentru detalii suplimentare despre programul Pharmec dedicat drogheriilor, vă invităm să contactați reprezentantul Pharmec din zona dumneavoastră!

[/su_tab]
[su_tab title=”Beneficii”]

Beneficii operaționale și financiare

Pharmec este prima alegere a farmaciilor din România grație beneficiilor multiple pe care le oferă utilizatorilor:
 • Raportare întotdeauna corectă, actualizată în funcție de formatul CNAS și ușor de realizat printr-un singur click;
 • Actualizări permanente operate zilnic, conform normelor CNAS în vigoare și fără costuri suplimentare.
 • Optimizearea comenzilor privind achizițiile în funcție de rulaj, de stocul minim și de stoc în zile de vânzări;
 • Ușurință în utilizare și minimizarea timpului de operare prin rapoarte complete, borderouri predefinite, opțiuni de verificare și corectare a erorilor etc.;
 • Flexibilitate și adaptare la piață prin sisteme de carduri de fidelitate, promoții și strategii comerciale;
 • Flux rapid al eliberării rețetei electronice, în sistem online și offline;
 • Instrumente pentru urmărirea trasabilității produselor în conformitate cu regulile de bună practică farmaceutică;
 • Gesiunea corectă a întregii activități din farmacie;
 • Rapoarte complete și precise, ce acoperă integral activitatea farmaciei;
 • Comenzi electronice și preluarea online a facturilor și a proformelor direct de la distribuitori;
 • Exportul datelor necesare către contabilitate;
 • Acces la sistemul InfoTreat – medicamente reduse pentru pacienți.

[/su_tab]
[su_tab title=”Avantaje”]

Avantajele utilizării Pharmec Farmacie

Cele mai bune servicii de suport și service în farmacie

Rețeaua națională de reprezentanți Pharmec numără peste 100 de consultanți specializați în a asigura suport și asistență fizică farmaciilor din orice localitate din România.

Alături de acești consultanți locali, o întreagă echipă de programatori și specialiști IT, farmaciști, medici, analiști și specialiști din țară și din străinătate lucrează la dezvoltarea și îmbunătățirea soluțiilor Pharmec, astfel încât incidența disfuncționalităților tehnice și informatice din farmacie să fie minimizată, iar problemele eliminate în cel mai scurt timp.

Serviciile oferite de reprezentanții Pharmec acoperă o întreagă gamă de modalități de asistență și suport: telefonic, online, prin conectare la distanță sau fizic în farmacie.

Aflați mai multe despre soluțiile și serviciile oferite!

Servicii de training și consultanță (Pharmec Expert Training)

Pharmec oferă cursuri de instruire susținute de consultanți Pharmec cu experiență, specializate pe gestiunea informatică a cabinetului medical și a farmaciei, adaptate în funcție de schimbările din mediul legislativ, de noutățile din industria de healthcare și de solicitările participanților.

Aflați detalii de la edițiile Pharmec Expert Training din 2013.

Soluțiile Pharmec de informare și promovare

 • Pharmec eLearningPlatformă online de cursuri de specialitate și training-uri organizate de specialişti în domeniul medical-farmaceutic, creditate cu puncte EFC. Soluția este accesibilă din interfața de lucru a aplicațiilor Pharmec și este disponibilă în mod gratuit tuturor utilizatorilor.
 • Pharmec News – Canal de știri și sondaje de opinie al aplicației Pharmec, accesibil în peste 2.400 de farmacii și peste 2.000 de cabinete medicale. Platforma permite utilizatorilor din toată țara să acceseze știri actualizate zilnic, direct în interfața de lucru. De la lansarea canalului au fost difuzate peste 11.000 de știri de interes pentru specialiștii în domeniul sănătății.
 • Farm.ro – Instrument online pentru promovarea produselor farmaceutice și a serviciilor medicale. Sistemul este gratuit pentru utilizatorii Pharmec cărora le oferă controlul asupra informațiilor de interes general afișate în portal.

[/su_tab]

[su_tab title=”Pharmec eLearning”]

Platforma de eLearning și cursuri online creditate cu puncte EFC

Pharmec eLearning este prima platformă de cursuri online creditată cu puncte de educație farmaceutică continuă a unui soft farmaceutic. Alături de cursurile aprobate de Colegiul Farmaciștilor din România și oferite în mod gratuit utilizatorilor aplicației Pharmec, platforma cuprinde și tutoriale de utilizare a programului, accesibile chiar și farmaciștilor începători în lucrul cu softul Pharmec.

Accesul la platforma de eLearning se face direct din ecranul principal de lucru al aplicației Pharmec. Fiecare curs este format din mai multe lecții și sumarul acestora este disponibil în prima pagină a platformei.

Sistemul este interactiv, permițând farmaciștilor să evalueze calitatea materialelor parcurse, să își testeze cunoștințele și să comenteze temele propuse.

Imagini
elearning1

ps_farma_eLearning2_1

ps_farma_eLearning3
[/su_tab]
[su_tab title=”Pharmec News”]

Cele mai noi știri din sănătate direct în interfața de lucru

Pharmec News este canalul de știri și sondaje de opinie al aplicației Pharmec, accesibil, în mod gratuit, tuturor utilizatorilor aplicației. Știrile sunt actualizate zilnic prin Internet și apar într-o secțiune specială din programul Pharmec.

Canalul Pharmec News oferă și posibilitatea obținerii de feedback din partea farmaciștilor și medicilor. Sistemul permite difuzarea de știri cu posibilitate de răspuns și efectuarea de sondaje de opinie în farmacii, pe teme de actualitate din domeniul sănătății.

Imagini

ps_farma_news_1 ps_farma_news1

[/su_tab]
[su_tab title=”Farm.ro”]

Farm.ro – Promovarea online a produselor din farmacii

Farm.ro este singurul instrument online pentru promovarea produselor farmaceutice și creșterea vânzărilor de medicamente accesibil farmaciilor la nivel național. Sistemul este disponibil gratuit farmaciilor care utilizează aplicația Pharmec Farmacie și permite verificarea disponibilității și rezervarea de medicamente în farmaciile din România.

Farm.ro reunește cel mai mare număr de famacii din online-ul românesc, care obțin următoarele beneficii:

 • Acces ușor la un număr mare de potențiali clienți;
 • Creșterea vânzărilor către clienții ce și-au rezervat produsele pe Farm.ro;
 • Promovarea online a produselor farmaceutice;
 • Publicarea online a informațiilor despre farmacie (date de contact, orar de funcționare, localizare geografică, lista de produse disponibile și prețuri) și control total asupra informațiilor afișate.

Sistemul pune la dispoziția pacienților un sistem de localizare geografică prin care pot identifica farmaciile cele mai apropiate care au pe stoc medicamentul căutat.

Imagini

farm.ro

[/su_tab]
[su_tab title=”Funcționalități”]

Funcționalitățile aplicației Pharmec Farmacie

Programul Pharmec este organizat în module de lucru, care gestionează întreaga activitate a farmaciei: Administrare, Furnizori, Clienți, Stocuri, Casă de marcat, Nomenclator de medicamente și Comunicație.

Toate aceste instrumente ajută administratorul farmaciei să definească programul așa cum dorește, să controleze drepturile fiecărui utilizator, să gestioneze în mod eficient relația farmaciei cu clienții și furnizorii, să mențină o evidență detaliată a stocurilor de mărfuri ale farmaciei, să urmărească activitatea de vânzare și legătura cu casa de marcat etc.

Descărcați documentul pentru a descoperi funcționalitățile aplicației Pharmec care duc la creșterea productivității farmaciei și la minimizarea pierderilor financiare.

Consultanţii Pharmec vă stau la dispoziţie în orice localitate a ţării pentru prezentări gratuite ale aplicaţiei direct în farmacia dvs.

Document funcționalități aplicație Pharmec Farmacie

[su_document url=”http://www.suryam.ro/wp-content/uploads/2015/05/Pharmec_Farmacie_Functionalitati.pdf”]

[/su_tab]
[su_tab title=”Farmacii cu Pharmec”]

„Am introdus programul Pharmec in farmacia mea la recomandarile colegilor. Ma bucur ca le-am ascultat sfatul si am renuntat la vechiul meu soft informatic, intrucat am descoperit un ajutor de nadejde pentru activitatea din farmacie, iar reprezentantii Pharmec din zona mea sunt foarte amabili si raspund prompt la toate solicitarile noastre.”
Farmacist Diriginte Oana Banica, Farmacia Onafarm, Turceni – Gorj

„Folosesc programul Pharmec pentru farmacii de mai multi ani si sunt la fel de multumita ca la inceput! Pe langa functionalitatile programului, extrem de utile in activitate, apreciez si ajutorul acordat in farmacie de reprezentantii Pharmec, mereu amabili si saritori.”
Farmacist Eugenia Hamza Lup, Farmacia Farmimpex, Oradea – Bihor

„Folosesc aplicatia Pharmec pentru farmacii din anul 2003 si sunt foarte multumita, atat de functiile programului, cat si de activitatea reprezentantului Pharmec, care este foarte receptiv si raspunde solicitarilor mele la orice ora.”
Farmacist Diriginte Cristina Uta, Farmacia Crisfarm, Slatina – Olt

„Folosim programul Pharmec in farmacia noastra inca de la inceput si suntem foarte multumiti. Chiar l-am recomandat si altor farmacii, iar acum vin sa ne ceara sfatul si sa le aratam cum functioneaza. Suntem cu un pas inaintea celorlalti cand vine vorba de raportarile zilnice, de gestiunea interna sau de listele actualizate, iar relatia cu agentii Pharmec ce asigura service-ul in farmacie este una foarte buna.”
Farmacist Diriginte Anda Micu, Farmacia Cynara, Craiova – Dolj

„Am lucrat de-a lungul timpului cu mai multe softuri informatice, dar Pharmec pentru farmacii mi se pare cel mai bun. Instalarea programului s-a facut foarte repede, in aproximativ o ora si de atunci n-am mai avut nevoie de alte interventii din partea reprezentantilor Pharmec, pentru ca totul functioneaza ireprosabil.”
Farmacist Diriginte Elena Serban, Farmacia Sanifarm, Drobeta Turnu Severin – Mehedinti

„Se implinesc aproape zece ani de cand folosesc programul Pharmec pentru farmacii si sunt la fel de consecventa in utilizarea lui cum eram si la inceput. N-as renunta la el pentru alt program, indiferent ce alte alternative as avea, pentru ca imi ofera toate serviciile de care am nevoie pentru gestionarea activitatii mele din farmacie; in plus, serviciul de stiri Pharmec News mi se pare foarte util, intrucat ma tine la curent cu toate noutatile din domeniul farmaceutic si medical.”
Farmacist Diriginte Dana Popa, Farmacia Sanatatea, Craiova – Dolj

„Lucrez foarte usor cu programul Pharmec pentru farmacii, iar daca se intampla sa intampin dificultati apelez la agentii care imi rezolva toate solicitarile. Ceea ce apreciez la Pharmec este ca aplicatia se actualizeaza in permanenta – orice noutate este introdusa foarte rapid in soft: acest lucru imi permite sa imi continui activitatea fara niciun fel de intreruperi sau intarzieri.”
Asistent Farmacist Cristina Cazan, Farmacia Terafarm, Deda – Mures

„Cunosc programul Pharmec pentru farmacii de cativa ani, timp in care l-am recomandat mai multor farmacii. Este o aplicatie eficienta, care ne ofera exact acele functionalitati de care avem nevoie, pentru ca ele pot fi introduse in program in functie de solicitarile farmacistului. Echipa care ofera asistenta in farmacie este foarte operativa si realizeaza instalarea softului la punctul de lucru foarte rapid.”
Farmacist Sef Matei Beratco, Farmacia Farmado, Timisoara – Timis

„Folosesc de mai multi ani aplicatia Pharmec pentru farmacii si am o colaborare perfecta cu cei care se ocupa de dezvoltarea si suportul ei. Avem doua unitati si in ambele este instalat programul Pharmec. Termenele de rezolvare a solicitarilor se respecta intotdeauna, iar cand am urgente le comunic celor de la Pharmec si se rezolva pe loc. Recomand programul tuturor celor care doresc o aplicatie stabila, cu servicii de calitate, care ajuta intr-adevar activitatea zilnica din farmacii.”
Farmacist Sef Maria Botezatu, Farmacia Fitofarm, Brasov – Brasov

„Programul Pharmec este foarte bun, stiu acest lucru pentru ca l-am comparat cu alte doua existente in piata. Raportarea catre Casa de Asigurari decurge intotdeauna ireproșabil, fara nici cea mai mica problema. Referitor la reprezentantul Pharmec, acesta este un om de calitate si un specialist de exceptie in domeniul farma. Este foarte prompt, raspunde imediat la orice nelamurire. Recomand programul Pharmec tuturor celor aflati in cautarea unui program de calitate.”
Farm. Prim. Purice Marioara, Farmacia Balsam – Arad

 „Sunt foarte mulțumit de funcționarea programului Pharmec. De aceea am ales sa folosesc aceeași soluție software si in noul punct de lucru deschis recent. Referitor la reprezentantul teritorial, acesta ne ajuta intotdeauna cu mare promptitudine, putem sa il sunam la orice ora din zi si din noapte si ne raspunde amabil si se deplaseaza in farmacii daca este nevoie.”
Farmacist Setar, Farmacia Derryfarm 2000 – Arad

„Sunt foarte multumita de programul Pharmec pentru farmacii, atat de felul in care imi gestioneaza activitatea in farmacie, cat si de suportul oferit. Decizia de a opta pentru aceasta solutie am luat-o pentru ca aveam nevoie de un program mai bun, pe care sa stiu ca pot conta oricand. Imi pare bine ca am trecut la Pharmec, intrucat programul este rapid, precis si eficient. Orice solicitare as avea catre angajatii Pharmec, mi se raspunde imediat si cu amabilitate. Cei de acolo sunt foarte prompti in implementarea modificarilor de liste de medicamente sau de legislatie.”
Simina Gagiu, Farmacista-sefa, Farmacia ANASIM, Mioveni – Arges

„Apreciez programul Pharmec pentru farmacii pentru usurinta in utilizare si pentru modul simplu in care imi rezolva problemele din farmacie. Prin sistemul de rapoarte am controlul asupra activitatii din farmacie in orice moment. Programul este foarte logic si personalizat pentru nevoile noastre. Meniurile au o structura usor de inteles, apreciata de farmacistele aflate la vanzare. Un lucru foarte bun este faptul ca atunci cand se realizeaza actualizarea programului, ni se explica foarte clar ce s-a modificat.”
Pal Gabor, Farmacia ParaFarm, Harghita

„Alegerea programului Pharmec a fost o decizie foarte buna pentru activitatea farmaciei noastre: aplicatia este rapida si precisa si ne rezolva toate problemele generate de birocratie. In industria farmaceutica din zilele noastre, eficienta este o calitate obligatorie pentru succesul afacerii.”
Elena Iacob, Farmacista-sefa, farmacia Vileus Med-Com, Hunedoara

„Pharmec pentru farmacii este un program foarte util pentru managementul farmaciei. Se remarca prin multitudinea si complexitatea functiilor oferite, accesate prin intermediul unei interfete bine optimizate. Suportul tehnic este foarte profesionist. Programul este flexibil, usor de folosit, si imi ofera posibilitatea gestionarii eficiente a relatiei cu clientii si cu furnizorii afacerii mele.”
Dorina Jurjiu, Farmacista-sefa Farmacia DoryFarm, Buntesti – Bihor

„Sunt foarte multumit de activitatea reprezentantului Pharmec in judetul Cluj, Ioan Muresan, care imi raspunde imediat la toate solicitarile si rezolva rapid toate problemele din farmacie. Programul Pharmec este bun si il folosesc cu succes in toate cele 12 puncte de lucru ale lantului meu de farmacii”.
Farmacist Primar Ioan Antofie, Manager Farmacia AGAT, Cluj

„Programul Pharmec pentru Farmacii este intotdeauna inaintea concurentei. Este intr-adevar cea mai buna alegere pe care am realizat-o deoarece il folosesc usor si ma ajuta foarte mult in activitatea profesionala. In cazul in care apare vreo problema mi se raspunde prompt telefonic sau se deplaseaza cineva pana la farmacie. De aceea il recomand cu caldura si altor farmacii.”
Farmacist Primar Alexandru Mircea Toma, Farmacia Toma, Cluj

„Programul Pharmec pentru Farmacii este foarte calitativ si ma ajuta mult zi de zi in farmacie. Fata de programul informatic pe care l-am avut inainte, Pharmec este mult mai rapid si mai performant. Angajatii de la suport raspund imediat la solicitari si imi rezolva rapid problemele”.
Farmacista Ana Malutan, Farmacia Malutan, Bistrita Nasaud

„Sunt foarte multumita de programul Pharmec pentru Farmacii si de activitatea reprezentantului Pharmec in judetul meu, care imi raspunde imediat la toate solicitarile si rezolva rapid toate problemele din farmacie. Programul Pharmec este bun si il folosesc cu succes in farmacii: la raportari si in activitatea de zi cu zi .”
Farmacista Emilia Sohorca, Farmacia Hebe, Bistrita Nasaud

„Pharmec pentru farmacii este o solutie completa pentru gestionarea tuturor activitatilor dintr-o farmacie. Se lucreaza eficient in el si ne-am obisnuit repede cu modul de functionare, pentru ca are o interfata simpla si prietenoasa. Suntem la al treilea program software de farmacii si Pharmec este cel mai bun. In zona noastra, cei de la suport sunt foarte amabili si ne ajuta orice problema am avea”.
Farmacista Lucia Calb, Farmacia Remedia, Salaj

„De cand am inceput sa folosesc programul Pharmec in farmacie activitatea mea se desfasoara mult mai usor: reusesc sa gestionez mai bine produsele, rapoartele se fac mult mai repede si astfel ma pot ocupa mult mai bine si de clientii mei. Orice dificultate as intalni, consultantii Pharmec sunt mereu dispusi sa ma ajute si sa-mi lamureasca problemele.”
Farmacista Livia Rus, Farmacia Adonis, Salaj

“Programul Pharmec pentru farmacii ofera mai multe avantaje deosebite care fac ca raportarea zilnica sa fie foarte usoara si comoda. Descarcarea pachetelor de upgrade se realizeaza in timp ce se poate lucra pe statii, fara intreruperea activitatii. In aplicatia Pharmec poti verifica daca un medicament este compensat sau gratuit, si poti afla imediat cat trebuie sa plateasca pacientul. Este posibila inclusiv cautarea produselor dupa pretul de referinta. Sunt incantat de beneficiile pe care mi le ofera in activitatea mea zilnica.”
Farm.spec.Horvath Geza, Farmacia Horvath, Mures

“Folosesc programul Pharmec in farmacia mea din anul 2005 si sunt foarte multumita de facilitatile oferite. Am lucrat si cu alte softuri farmaceutice inainte de a ajunge la Pharmec, dar avantajele acestui program, beneficiile aduse in activitatea de zi cu zi si serviciile de service m-au convins sa pastrez aceasta aplicatie in farmacie.”
Farmacist Diriginte Iulia Filis, Farmacia Belladonna, Targu Jiu

„Pharmec este primul program pe care l-am folosit, il am inca de la inceput. Imi amintesc momentul instalarii, cand a sosit reprezentantul local in preajma Craciunului sa faca implementarile necesare si sa-mi explice cum functioneaza intreaga aplicatie. Pastrarea programului Pharmec in farmacia mea a fost o alegere buna si chiar il recomand colegilor atunci cand am ocazia”.
Farmacist-Diriginte Constanta Pavel, Farmacia Iris, Orsova – Mehedinti

„Am numai lucruri bune de spus despre programul Pharmec pentru farmacii; aplicatia este flexibila, functioneaza rapid si-mi ofera timp pentru gestionarea relatiei cu clientii si furnizorii, iar consultantii Pharmec din zona sunt intotdeauna foarte prompti sa-mi rezolve solicitarile”.
Farmacist Vicas Laura Gratiela, Farmacia Rodia, Bihor

„Programul Pharmec pentru farmacii este de apreciat pentru functionalitatile sale, care fac ca activitatea mea sa se desfasoare mult mai usor: administreaza eficient stocurile, raportarile catre CAS se fac rapid, iar actualizarile sunt mereu la zi. Sunt multumita din toate punctele de vedere de aplicatia Pharmec”.
Farmacista Cecilia Sztoica, Farmacia Farmatop, Mures

„Lucrez foarte usor cu programul Pharmec pentru farmacii, iar daca se intampla sa intampin dificultati apelez la agentii Pharmec care imi rezolva toate solicitarile. Ceea ce apreciez la Pharmec este ca aplicatia se actualizeaza in permanenta – orice noutate este introdusa foarte rapid in soft, ceea ce imi permite sa imi continui activitatea fara niciun fel de intreruperi sau intarzieri”.
Farmacista Cristina Cazan, Farmacia Terafarm, Mures

„Experienta mi-a dovedit ca decizia de a alege programul Pharmec pentru farmacii in detrimentul aplicatiei mele vechi a fost foarte inspirata. Recomand aceasta solutie tuturor farmaciilor, atat pentru functionalitatile programului, cat si pentru personalul bine pregatit si amabil”.
Dr. Mioara Motoc, Administrator Farmaciile „Andreea Motoc”

„Orice intrebare am avea, il sunam si noaptea pe consultantul Pharmec, care ne raspunde cu amabilitate si ne rezolva nelamuririle. Suntem foarte multumiti de promptitudinea celor de la Pharmec. Referitor la usurinta utilizarii aplicatiei, pot spune ca in cel mai rau caz, o farmacista care incepe sa foloseasca softul dimineata, pana la pranz il stie bine”.
Liliana Radulescu, Administrator Farmaciile Flora si Dexter – Bucuresti

„In toate cele sapte localitati din Judetul Buzau in care exista puncte de lucru ale Farmaciei Iris utilizez aplicația Pharmec, de care sunt foarte mulțumita. Din anul 2003, de cand Pharmec are reprezentant in județ, am ales cu entuziasm acest soft si acum, la deschiderea unui nou punct de lucru, voi implementa tot Pharmec. Relația de colaborare cu cei de la Pharmec este foarte buna, cand am nevoie de ceva ma ajuta imediat, cu amabilitate.”
Farmacist-Sef Nastase Georgeta, Farmaciile Iris – Buzau

„Utilizez soluția software Pharmec din anul 2009 si singurul meu regret este ca nu am inceput sa il folosesc mai devreme! Este mult mai bun fata de programul utilizat inainte. Intrucat am si alti clienti decat cei de la Casa de Asigurari, cei de la Pharmec mi-au creat functionalitatile necesare pentru a gestiona relația cu aceștia. Raportarea funcționeaza ireproșabil, actualizarile sunt online, realizate fara intreruperea activitatii din farmacie. Sunt foarte mulțumita si de serviciile de suport, intrucat reprezentanții Pharmec imi raspund imediat la orice intrebare”.
Farmacist-Sef Maria Popa, Farmacia Hepites – Buzau

„Aplicatia Pharmec primeste din partea mea calificativul <<Foarte bine>>. Sunt multumit de functionalitatile lui, de raportarea catre Casa de Asigurari, care decurge intotdeauna fara probleme si de stirile publicate zilnic. Agentii de suport si service sunt foarte flexibili si operativi in rezolvarea problemelor aparute. Programul Pharmec acopera cel mai bine partea de elaborari si retete magistrale dintre toate aplicațiile din piata si sunt acoperit 100% in fata eventualelor controale de la Casa de Asigurari”.
Farmacist Sef Ion Bobaru, Farmacia Faltis – Braila

„Suportul oferit de reprezentanții Pharmec in farmacia Bogdarina Farm si in cele doua puncte de lucru din teritoriu este foarte bun. Atunci cand am o intrebare, consultanții Pharmec imi raspund imediat si ma ajuta sa rezolv orice problema as avea. Programul este foarte ușor de invatat, in ziua in care am un nou utilizator al aplicatiei, pana seara stie deja sa il utilizeze. In cazul interventiilor mai complexe, un consultant Pharmec se deplaseaza in farmacie si rezolva orice neclaritate”.
Farmacist Ecaterina Iacob, Farmacia Bogdarina Farm – Braila

„Sunt foarte mulțumita de programul Pharmec, cat si de serviciile acordate de reprezentanții zonali. Utilizez aceasta aplicatie de peste sase ani si o recomand tuturor celor aflați in cautarea unui program de calitate, care sa ii ajute sa raporteze simplu si sigur catre Casa de Asigurari si care sa le simplifice activitatea zilnica. Aplicatia Pharmec este folosita in toate cele patru farmacii Rom Gal Leader, iar colegii de la suport intervin prompt in oricare locatie le solicit”.
Farmacist-Sef Carmen Malaxa, Farmacia Rom Gal Leader – Galati

“In farmacia mea folosesc programul Pharmec pentru farmacii, intrucat se lucreaza foarte bine cu el si ma ajuta sa gestionez toate activitatile importante. Sistemul de upgrade si de actualizari de liste de medicamente este atat de performant, incat imi permite sa ma concentrez asupra problemelor importante in farmacie: cresterea vanzarilor si imbunatatirea relatiei cu clientii.”
Farm. Vas Iustina, Farmacia Novavita Targu Mures

“Programul Pharmec pentru farmacii ofera mai multe avantaje deosebite care fac ca raportarea zilnica sa fie foarte usoara si comoda. Descarcarea pachetelor de upgrade se realizeaza in timp ce se poate lucra pe stații, fara intreruperea activitatii. In aplicația Pharmec poti verifica daca un medicament este compensat sau gratuit si poți afla imediat cat trebuie sa plateasca pacientul. Este posibila inclusiv cautarea produselor dupa pretul de referinta. Sunt incantat de beneficiile pe care mi le ofera in activitatea mea zilnica.”
Farm. Spec. Horvath Geza, Farmacia Horvath, Mures

„Activitatea in farmacie se desfasoara foarte usor utilizand programul Pharmec. Aplicatia functioneaza dupa modul de lucru logic din farmacie si gestioneaza eficient toate activitatile importante, inclusiv partea de raportare sau de stocuri si pacienti. Suntem prezenti si in sistemul de promovare online Farm.ro si utilizam si o restiera Pharmec pe care sunt afisate informatii despre bon catre pacienti. Agentul Pharmec local ne raspunde imediat si ne ajuta prompt ori de cate ori avem vreo solicitare.”
Farmacist Diriginte Viorica Pantilie, Farmacia Magistral Farm, Calarasi

[/su_tab]
[/su_tabs].