In luna iunie, consultantii Pharmec din Targu Mures organizeaza cursuri gratuite de instruire asupra fluxului de lucru cu prescriptia electronica. Cursurile se adreseaza tuturor medicilor, asistentilor medicali, farmacistilor si asistentilor de farmacie din Mures si Harghita, utilizatori sau nu ai softurilor informatice Pharmec.

In contextul discutiilor tot mai numeroase pe tema lansarii sistemului de prescriptie electronica in vara acestui an, consultantii Pharmec sprijina furnizorii de servicii medicale si medicamente cu informatii necesare pentru a putea intelege mai bine cum va influenta implementarea retetei electronice modul actual de lucru. Astfel, reprezentantii Pharmec din Mures le ofera cadrelor medicale si farmacistilor, fara niciun cost sau obligatii, oportunitatea de a participa la intalniri organizate pentru a discuta despre reteta electronica si pentru a testa functionarea acesteia in aplicatiile Pharmec.

Desfasurarea cursurilor

Cursurile se organizeaza in perioada 11 – 30 iunie 2012 la sediu firmei Suryam din Targu Mures, str. Horea nr. 21 / 2a, in imediata vecinatate a CJAS MURES.

Intalnirile au loc zilnic in doua grupe de maximum 15 persoane:
– de la ora 14.00 – farmacisti si asistenti de farmacie
– de la ora 15.30 – medici de familie, medici specialisti si asistenti medicali.

In cadrul sesiunilor de prezentare sunt discutate toate aspectele privind tipologia retetelor online si offline si fluxul de lucru, prin exemplificari practice (creare reteta, tiparire reteta, scanare reteta, eliberare reteta). Participantii iau contact direct cu noile formulare si au posibilitatea sa puna orice fel de intrebari, consultandu-se totodata si asupra echipamentelor de imprimare si scanare 2D necesare.

Cursurile se bucura de un interes deosebit, doua treimi din grupe fiind deja completate in primele doua zile de la lansare. Pana in prezent cursurile au fost primite foarte bine de catre participanti, acestia fiind impresionati de evolutia fluxului de eliberare a retetelor si admitand faptul ca, dupa o minima perioada de acomodare, va fi mai usor atat pentru prescriptor si farmacist, cat si pentru pacient.

Sunt impresionat de interesul acordat initativei noastre de a veni in intampinarea medicilor si farmacistilor din judetele Mures si Harghita, prin organizarea de cursuri de informare gratuite privind modificarile care vor surveni in activitatea zilnica odata cu implementarea prescriptiei electronice. Consider ca fiind responsabilitatea noastra fata de clienti si nu numai sa fim tot timpul la curent cu modificarile ce vor afecta activitatea profesionala si avem posibilitatea, prin organizarea acestor cursuri, sa demonstram ca echipa Pharmec s-a preocupat de implementarea in timp util a acestor modificari in aplicatiile dedicate medicilor si farmacistilor„, a declarat Marius Dumitrescu, General Manager Suryam/SmartFarmSoftware, partener Pharmec in judetul Mures.

Mai multe informatii puteti obtine la numarul de telefon 0365.735.697 sau prin email la adresa marius@suryam.ro.

.

Cursuri gratuite despre reteta electronica pentru medici si farmacisti,11-30 iunie 2012