Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Permalink_Editor has a deprecated constructor in /home/neopriva/suryam.ro/wp-content/plugins/permalink-editor/index.php on line 12
Cursuri pentru medici și farmaciști, 1-15 Octombrie 2012 – SURYAM Software

In prima saptamana de la lansare, Centrul de Specializare Profesionala “SMART” din Targu Mures a acordat primele 35 de diplome de participare cursantilor interesati de specializare in tematici precum “Reteta electronica – o noua provocare pentru medic/farmacist” si “Managementul cabinetului/farmaciei utilizand software performant”.

Cursurile prezentate au primit de la participanti calificative maxime, obtinand totodata aprecierea unanima a faptului ca participarea la curs a reprezentat o investie foarte buna in formarea profesionala, informatiile obtinute fiind foarte utile si cu aplicatibilitate in activitatea practica.

“In cadrul acestui proiect ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostrii de instruire si formare periodica a personalului, tinand cont in primul rand de dinamica resurselor umane in sistemul sanitar. Totodata, ne adresam persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca in domeniu sanitar sau la inceput de cariera si considera ca pot obtine un real avantaj prin absolvirea cursurilor companiei noastre care sunt foarte utile si cu aplicabilitate maxima in activitatea profesionala.”, a declarat Marius Dumitrescu, Trainer CSP-SMART.

Pentru inceput, Centrul de specializare prin cursuri “SMART” ofera 10 cursuri distincte cu durata cuprinsa intre 120 si 300 de minute.

Centrul dispune de o sala de proiectie multimedia cu o capacitate de 15-25 persoane si o sala de aprofundare a informatiilor prin practica, dotata cu 10 sisteme moderne de calcul. Centrul este situat in imediata vecinatate a CAS Mures, in centrul Municipiului Tirgu Mures, pe strada Horea nr. 21 ap. 1-2.

Persoanele interesate se pot inscrie accesand site-ul www.suryam.ro.

Pentru firmele care doresc sa includa serviciile Centrului de specializare prin cursuri “SMART” in programul anual de instruire se ofera reduceri substantiale.

Persoana de contact: Marius Dumitrescu, General Manager Suryam Healthcare Software, Email: marius@suryam.ro, Tel.: 0742-086.000. Suryam SRL Romania, Str. Horea, nr. 21, ap. 2, Mures, 540043, Targu Mures.

.

Cursuri pentru medici și farmaciști, 1-15 Octombrie 2012