Revista Medfarm apare sub egida Colegiului Medicilor din Județul Mureș și a fost inclusă in Nomenclatorul Publicațiilor Medicale ale Colegiului Medicilor din România pentru anul 2015.

In acest moment, Revista MedFarm este creditata cu 5 credite  de catre toate autoritatile profesionale ( Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Farmacistilor din Romania si Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România).

In luna iulie 2014, Revista  MedFarm a aniversat 1 an de la lansare si se bucura de aprecierea cititorilor, obtinand premii importante in cadrul Galei Farmacistilor 2013 si Galei Medica 2014.

Daca nu v-ati abonat inca, vă oferim posibilitatea de a vă bucura de următoarele ediţii tipărite pe baza unui abonament reciproc avantajos.

Ediția tipărită se bucură de articole exclusive de mare interes pentru abonați, semnate de membrii comisiilor redacționale științifice și care nu sunt promovate în ediția online a revistei. 

Un abonament pe 12 luni costa 150 ron si se încheiate pe baza unei comenzi ferme, asigurandu-va primirea lunară a revistei în plic, direct la adresa indicată de Dumneavoastră. Cele 5 puncte de educatie continua se acorda doar pentru abonamentele pe o perioada de 12 luni.

Peste 25.000 de persoane s-au abonat la Newsletterul MedFarm.
O poti face si tu chiar acum!
CLICK AICI: http://www.med-farm.ro/abonament/newsletter-saptamanal/.

Revista MedFarm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.