banner-reteta-electronica-1

 

Pharmec si-a asumat inca de la inceput rolul de a eficientiza activitatea medicilor si farmaciilor din Romania, indiferent de conditiile sistemului de sanatate si de modificarile impuse de autoritati. De aceea, momentul lansarii retetei electronice la 1 iulie 2012 a reprezentat o provocare pe care am depasit-o usor alaturi de clientii si de partenerii nostri.

Pentru ca specialistii Pharmec asigura sprijin atat la nivel tehnic, cat si informativ, va punem la dispozitie cateva materiale de interes privind prescriptia electronica, din care veti afla tot ce trebuie sa stiti despre functionarea retetei electronice in aplicatiile Pharmec dedicate medicilor si farmacistilor:

ghidbuton_pe_farmaciebuton_pe_cabinet

 

5 motive pentru a rasfoi Ghidul complet de utilizare a retetei electronice pentru medici si farmacisti:

1. Descoperiti dictionarul de termeni specifici, care cuprinde toate componentele de interes pentru prescriptia electronica.
2. Aflati care sunt echipamentele necesare pentru folosirea retetelor in format electronic.
3. Lamuriti diferenta dintre reteta electronica online, reteta electronica offline si reteta electronica la domiciliu.
4. Urmariti fluxul de lucru privind acordarea si eliberarea retetelor.
5. Aflati informatii de interes pentru pacienti.

Solicitati exemplarul dvs. gratuit din „Ghidul de utilizare a retetei electronice pentru medici si farmacisti” si il veti primi in cel mai scurt timp, direct in farmacia sau in cabinetul dvs., fara niciun cost.

.

Tot ce trebuie sa stiti despre Reteta Electronica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.