Revista Medfarm, în parteneriat cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Mureș, Colegiul Județean al Medicilor Mureș și Colegiul Farmaciștilor Mureș organizează în perioada 9-14 iunie 2014 un număr de zece cursuri de instruire privind facturarea elecronică, noile reglementări aduse de Contractul Cadru 2014-2015 și normele de aplicare, precum și despre dosarul electronic pentru medici specialiști, medici de familie și farmaciști.

Atât medicii cât și farmaciștii sunt oameni foarte ocupați, nu au timp să citească toate variantele până la apariția finală a normelor în Monitorul Oficial. Am considerat că este rolul nostru să facilităm personalului din sistemul sanitar ocazia de a fi informat pentru a-și desfășura mai apoi în mod eficient activitatea. Am încheiat parteneriate cu instituțiile relevante și interesate de aceste modificări ale Contractului Cadru și împreună am reușit să punem la punct un program de zece cursuri, pentru a facilita prezența a cât mai multe persoane”, a declarat Marius Dumitrescu, director editorial Revista Medfarm.

În data de 12 iunie, de la ora 13.00, dr. Marius Filip,  expert onorific al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și coordonator al proiectului Dosarul Electronic de Sănătate se va întâlni cu personalul din sistemul sanitar mureșean la Casa de Cultură a Studenților ”Mihai Eminescu”, iar de la ora 15.00 va participa la o întâlnire cu managerii unităților medicale din județul Mureș și șefi de clinici la sediul Colegiului Județean al Medicilor Mureș.

De la ora 14.30 dr. Marius Filip va susține o conferință de presă la sediul Spitalului Clinic Judetean Mures.

Cursurile au loc în fiecare zi, de la ora 10.00, respectiv ora 15.00, la Centrul de specializare profesională MEDFARM de pe str. Horea nr.21, Târgu-Mureș. Instruirile se fac pentru grupe de câte 25 de persoane, participarea este gratuită și nu este obligatorie. Cursurile se adreseaza in primul rand medicilor si farmacistilor aflati in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate.

 

.

Cursuri de instruire despre Co Ca 2014-2015 pentru medici și farmaciști, 9-14 IUNIE 2014