Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Permalink_Editor has a deprecated constructor in /home/neopriva/suryam.ro/wp-content/plugins/permalink-editor/index.php on line 12
Curs Aplicarea noilor reglementari RBPF in softul informatic, 26 Februarie 2014 – SURYAM Software

Miercuri, 26 Februarie 2014, incepand cu ora 15.00, SURYAM SRL, Partener Pharmec Software, a organizat un curs la sediul sau din Tirgu Mures, Str. Horea nr. 21 ap 1-2 cu tema „Aplicarea noilor reglementari RBPF privind trasabilitatea, in aplicatia software Pharmec Farmacie”.

Cursul a fost oferit GRATUIT tuturor utilizatorilor din judetul Mures si Harghita si a fost sustinut de Farm. Horvath Geza, Farmacist sef Farmacia Horvath Reghin si Marius Dumitrescu, Specialist software Pharmec Farmacie

Participantii au obtinut informatii referitoare la inregistrarea si urmarirea produselor dupa termen de expirare si numar de lot, scadera produselor in regim FEFO, setarile necesare pentru un control maxim si demonstrarea trasabilitatii, transferul in carantina a unui anume produs / lot / termen de expirare, transfer intre gestiuni a produselor fara respectarea principiului FEFO, alte informatii referitoare la trasabilitatea medicamentului in farmacie.

Organizatorii au anuntat ca se vor organiza trimestrial astfel de intalniri fiind invitati toti utilizatorii Pharmec Farmacie, prilej pentru a prezenta toate noutatile survenit in urma deselor schimbari procedurale si legislative.

 

.

Curs Aplicarea noilor reglementari RBPF in softul informatic, 26 Februarie 2014